O nas

KOGA ŠPORT, Vacconda d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s prodajo opreme in rekvizitov za borilne veščine proizvajalcev DANRHO in KWON. Smo ekskluzivni zastopnik blagovne znamke DANRHO v Sloveniji, ter zastopniki za blagovno znamko KWON.

Zastopani izdelki

Ponujamo vse, kar potrebujete za kakovostno in varno vadbo, ter kvalitetno opremljeno telovadnico. Na voljo vam je širok izbor športne opreme in rekvizitov za športne klube, društva in posameznike, tako za sprostitev, rekreacijo in učenje, kakor tudi vrhunsko opremo za tekmovanja. Na naši spletni strani si lahko bolj podrobno ogledate naše izdelke in jih tudi preprosto naročite preko telefona ali e-pošte.

Kvaliteta izdelkov, ki vam jih ponujamo, zagotavlja pošteno vrednost za vložen denar.

Naše poslanstvo

Poslanstvo Na trgu smo pozicionirani kot vez med proizvajalci in uporabniki opreme za borilne športe. Športnikom svetujemo pri izbiri ter posredujemo opremo za njihove potrebe tako cenovno, kot v primerni kvaliteti.Želimo, da športniki z dobro in varno športno opremo dosegajo svoje cilje.

Vizija

S svojim delovanjem želimo v prihodnjih letih postati  eden vodilnih prodajalcev opreme za borilne športe na  področju Slovenije. Z blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo, želimo opremljati večino klubov v Sloveniji.

Osnovni podatki 

KOGA ŠPORT
Vacconda d.o.o.
Tržaška cesta 14
2000 Maribor
Slovenija

Davčna številka: SI12825883
Matična številka: 1603019000

Trgovina:

KOGA SPORT SHOP
Tržaška cesta 14
2000 Maribor

Del. čas:

pon.-pet.: 12.00-19.00
sobota: 9.00-13.00


T: 02/ 421 54 20
F: 02 / 421 54 21
E: info@sportna-oprema.si
W: www.sportna-oprema.si